0512-725910

 

Akoestische panelen kopen en laten plaatsen

Indien uw woon- of werkruimte voorzien is van die vervelende galm en u zoekt een esthetisch verantwoorde manier om dit op te lossen, dan bent u bij Radilux aan het juiste adres. Radilux is namelijk gespecialiseerd in akoestische panelen. In onze showroom tonen wij enkele realisaties met plafondeilanden in verschillende afmetingen, of met luxere systeemplafonds in bv een groot formaat van 1200 x 1200 mm en verdekt uitgevoerd, zodat alleen enkele subtiele vellingkantjes zichtbaar blijven. U zult verbaasd staan over de akoestische werking hiervan. Kom vrijblijvend naar onze showroom voor een advies op maat en ervaar het zelf. 

Akoestische panelen kopen bij Radilux

Test

WAT ZIJN AKOESTISCHE PANELEN? 

Akoestische panelen zijn panelen die ervoor zorgen dat geluid wordt geabsorbeerd. Hierdoor verbeteren zij de akoestiek in een bepaalde ruimte. Daarnaast zorgen ze voor een verminderde galm. Toepassingen van dit soort oplossingen zijn daarom bijvoorbeeld kantoren en woonkamers. Akoestische platen kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen zoals PU schuim en polyester wol. Per toepassingsgebied zijn ze voorzien van een toplaag. Deze geven bepaalde eigenschappen aan de panelen zoals brandwerend of vochtdicht.  

Akoestische panelen
Akoestische panelen
 

AKOESTISCHE PANELEN VOOR DE WOONKAMER 

Niet alleen grote kantoorruimtes kunnen worden voorzien van akoestische oplossingen. Akoestische panelen zijn ook erg geschikt voor woonkamers met bijvoorbeeld grote ramen. Dit zorgt vaak voor een galm in de woonkamer. Dit geeft een onprettig effect op het geluid. Akoestische panelen voor het verbeteren van de akoestiek in de woonkamer kunnen in verschillende designs worden gemaakt zodat er altijd een geschikte optie voor uw woonruimte mogelijk is.  

PLAATSING AKOESTISCHE PANELEN: PLAFOND OF WAND? 

Akoestische panelen kunnen op het plafond of op de wand worden geplaatst. Akoestische panelen voor het plafond zijn geschikt voor ruimtes met een beperkte hoogte. Deze plafondpanelen worden namelijk rechtstreeks tegen het bouwkundige plafond geplaatst. Wandpanelen vallen een stuk meer op waardoor het uiterlijk hiervan een grotere rol speelt dan bij akoestische plafondpanelen.  

Akoestische panelen voor wand en plafond kopen

Test

Akoestische panelen laten plaatsen door Radilux

Laat uw akoestische panelen plaatsen door de specialisten van Radilux in Drachten. Daarnaast adviseren wij u graag over de algemene verbeter mogelijkheden op het gebied van akoestiek in uw ruimten. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er moet gebeuren om de galmproblemen tegen te gaan. Leg uw probleem voor aan onze specialisten door contact met ons op te nemen. Wij zijn actief in de regio: Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Drachten. 

 

Contact Opnemen

 

Telefoonnummer Radilux


orange

Contact


orange

 

Adres RadiluxTelefoonnummer RadiluxE-mail Radilux

De Boeg 9
9206 BB Drachten

0512-725910info@radilux.nl

Sitemap 

Radilux

Beoordeling door klanten: 4 / 5 - 1 beoordelingen
Radilux Design & Solutions
Akoestische panelen