0512-725910

 

Decorpanelen

DESIGN PLAFOND- EN WANDPANELEN VAN RADILUX CREËREN ELKE SFEER

Of het nu gaat om uw badkamer, woonkamer of willekeurig welke ruimte, bij Radilux slaagt u altijd. Onze collectie is up to date en sluit naadloos aan bij de huidige designwensen. Al onze producten zijn bovendien nog eens volledig recyclebaar. Vanwege hun vochtbestendige en waterwerende eigenschappen worden ze veelal gebruikt om badkamers af te werken. Al deze oplossingen kunt u laten monteren door onze eigen, zeer ervaren, montagedienst

ONZE COLLECTIE DESIGN PANELEN

Onze collectie aan decorpanelen bestaat onder andere uit:

U vindt in Nederland maar weinig showrooms waar zoveel plafond- en wandconcepten staan opgesteld. Inspiratie genoeg voor geraffineerde systeemplafonds en scheidingswanden, maar ook luxe badkamerplafonds.

Voor vele systemen geldt dat aanpassingen en veranderingen achteraf moeiteloos mogelijk zijn. Ook bieden de systemen volop mogelijkheden voor het integreren van sanitaire en elektrische leidingen.

SFEERIMPRESSIE VAN DE DESIGN PANELEN

 

Design wand- en plafondpanelen laten installeren door Radilux

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze wand- en plafondpanelen? Neem dan contact op met onze specialisten. Zijn informeren u graag over de verschillende decorpanelen designs die passen bij uw wensen. Wij zijn actief in de regio's: Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Wacht niet langer en neem contact met ons op!

 

Contact Opnemen

Telefoonnummer Radilux


orange

Contact


orange

 

Adres RadiluxTelefoonnummer RadiluxE-mail Radilux

De Boeg 9
9206 BB Drachten

0512-725910info@radilux.nl

Sitemap 

Radilux

Beoordeling door klanten: 4 / 5 - 1 beoordelingen
Radilux Design & Solutions
Showroom radilux