showroom radilux

Draaideurkasten op maat | Radilux

Uw interieur overzichtelijk in een handomdraai? Dat kan met een draaideurkast op maat van Radilux. Onze op maat gemaakte draaideurkasten zijn afkomstig van het merk STIJL. De kasten worden tot op de millimeter nauwkeurig op de beschikbare ruimte afgestemd, waarbij uw wensen leidend zijn!

Wat is een draaideurkast?

Maar wat is een draaideurkast eigenlijk? Dat gaan we u vertellen. Er bestaan veel verschillende soorten kasten. Denk bijvoorbeeld aan inloopkasten, schuifdeurkasten, maar dus ook draaideurkasten. Draaideurkasten zijn te herkennen aan de openslaande deuren die ze hebben. Draaideurkasten komt u overal tegen, zowel in woonkamers, slaapkamers, keukens en waar u het ook maar kunt bedenken. Het is misschien wel de populairste en meest voorkomende soort kast. Nu u weet wat een draaideurkast is, vertellen wij u graag meer over de voordelen en nadelen van dit type kast. 

Voordelen draaideurkast

Draaideurkasten zijn natuurlijk niet voor niets zo razend populair. Ze kennen nu eenmaal vele voordelen. Wij hebben de belangrijkste voordelen op een rijtje gezet:

-    De planken van een draaideurkast zijn verstelbaar en kunt u plaatsen waar u wilt
-    Draaideurkasten zij verkrijgbaar in allerlei vormen, maten, kleuren en designs
-    Draaideurkasten kunnen volledig open gemaakt worden en zijn dus ideaal voor het opbergen van veel en grote spullen
-    Draaideurkasten kunnen op maat worden gemaakt

Nadelen draaideurkast

Uiteraard hebben draaideurkasten niet alleen maar voordelen. Zo kennen ze ook nadelen ten opzichte van andere soorten kasten. Net zoals de voordelen, hebben we ook een rijtje gemaakt met zaken waar je rekening mee moet houden bij draaideurkasten:

-    Draaideurkasten zijn relatief gezien best zwaar
-    Het verplaatsen van een draaideurkast is niet altijd even makkelijk
-    Draaideurkasten zijn relatief gezien prijzig

Draaideurkast op maat laten maken en ontwerpen

Ziet u geen draaideurkast die voldoet aan uw wensen? Geen probleem! Bij Radilux kunt u nu uw draaideurkast op maat laten maken en zelf ontwerpen. Zo kunt u kiezen uit verschillende decors, veel soorten deuren en de mogelijkheid om de deuren in hoogglans of zijdeglans te laten spuiten. Ook kunt u veel accessoires naar wens toevoegen. Uw eigen schuifdeurkast op maat laten maken? Ontwerp nu uw draaideurkast bij Radilux. 

Design

De op maat gemaakte draaideurkasten van STIJL zijn uniek in haar soort.  U heeft de keuze uit diverse decors, maar ook een spiegeldeur of een deur in colorglas behoort tot de mogelijkheden. En wat dacht u van een draaideurkast met prachtige klassieke deuren, die in diverse foliekleuren leverbaar zijn? Daarnaast heeft u de optie om de deuren in hoogglans of in zijdeglans te laten spuiten. Ook zijn alle draaideurvarianten onder een schuinte leverbaar.

Kortom, ook wat betreft draaideurkasten op maat zijn de mogelijkheden van STIJL eindeloos!

Vivaldo kasten

 

 

Accessoires

Naast de design keuzes die u heeft bij het ontwerpen van uw op draaideurkast op maat, is er ook een zeer ruimte keuze op het gebied van accessoires. Zo kunt u kiezen uit accessoires zoals grepen of de strakke greeploze ‘push-to-open’ deuren. Ook de indeling van de laden, legplanken en hanggedeeltes kunt u zelf bepalen. Daarnaast zijn er stijlvolle accessoires mogelijk zoals overhemdvakken of een schoen-apothekerskast. Zo is elke kast weer anders en heeft u altijd een unieke draaideurkast!

uw Draaideurkast laten ontwerpen en plaatsen door Radilux

Creeër samen met ons uw ideale draaideurkast op maat. De specialisten van Radilux in Drachten staan voor u klaar om een prachtig ontwerp te maken en u van advies te voorzien. Als u nog niet precies weet hoe uw ideale draaideurkast eruit ziet en hoe deze moet worden gerealiseerd, komt Radilux bij u langs om te adviseren en in te meten. Wij zijn actief in de regio: Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Wacht niet langer en neem contact met ons op zodat wij uw droomkast kunnen realiseren!

 

Contact opnemen