0512-725910

 

Inloopkasten

Uw ultieme inloopkast op maat gemaakt

Hét paradepaardje van STIJL

Een eigen inloopkast: De ultieme droom van menig huiseigenaar. Al jaren is de inloopkast een populair onderdeel van het huis. Een inloopkast is het toppunt van luxe en functionaliteit in uw woning. Maak van uw onbenutte kamer een inloopkast en creëer een opbergparadijs. U kunt natuurlijk uw inloopkast ook altijd onderdeel maken van uw ruime slaapkamer.  U bepaalt zelf de lengte en breedte van de kast, zodat u uw kleding op een perfecte en overzichtelijke manier kunt uitstallen. Samen met Radilux stelt u uw ideale inloopkast samen en laat u uw dromen uitkomen! Wij komen de inloopkast gratis bij u thuis opmeten.

 

Neem direct contact op

 

Voorbeelden en ideeën voor inloopkasten

Inloopkast

Inloopkast op maat gemaakt

Inloopkast op maat Groningen

Inloopkast op maat

Inloopkast Friesland

Inloopkast Hoogeveen

 

Mogelijke accessoires in uw nieuwe inloopkast

Accessoires, een belangrijk onderdeel in het creëren van de inloopkast van uw dromen. De STIJL accessoires zijn samengesteld met maar één doel: het veraangenamen van de kast doordat deze compleet aan uw wensen voldoet. Van stijlvolle verlichting tot aan  accessoires die uw kleding beschermen, langer mooi houden of etaleren. Er zijn ontzettend veel opties om uw inloopkast écht compleet te maken.

Broekhouders of mouwbeschermers houden uw kleding mooi en de handige opbergaccessoires zorgen ervoor dat uw kledingcollectie overzichtelijk blijft. Heeft u bijvoorbeeld grote schoenencollectie? Met de uittrekbare schoenenrekken van STIJL kunt u uw schoenen schitterend ordenen en opbergen. Datzelfde geldt voor uw stropdassen en riemen; speciale houders bergen uw kostbare collectie overzichtelijk op. Last but not least: vergeet de verlichting niet. Speciale verlichting in uw kast geeft de ruimte een aangename sfeer. Wel zo belangrijk als u uw outfit voor de dag aan het uitzoeken bent!

Accessoires in beeld

Schoenrekken

Inloopkast met schoenrekken

Opberglade

opberglade

Opberglade

opbergvak

Luxe verlichting

Inloopkasten met luxe verlichting

Broekhangers

Inloopkast met broekhangers

Riemhangers

Riemhangers in kast
 

Past een inloopkast wel in mijn ruimte?

Twijfelt u over de beschikbare ruimte en weet u niet precies of een inloopkast geschikt is voor uw woning omdat er bijvoorbeeld een gekke hoek in de ruimte zit of het dak schuin is? Voor Radilux geen probleem. We maken de inloopkasten volledig op maat, zodat de inloopkast ook in uw beschikbare ruimte gerealiseerd kan worden.

Inloopkast laten ontwerpen en plaatsen door Radilux

Creeër samen met ons uw ideale inloopkast. De specialisten van Radilux in Drachten staan voor u klaar om een prachtig ontwerp te maken en u van advies te voorzien. Als u niet precies weet hoe uw kast precies moet worden gerealiseerd, komt Radilux bij u langs om te adviseren en in te meten. Wij zijn actief in de regio: Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Wacht niet langer en neem contact met ons op zodat wij uw droomkast kunnen realiseren!

 

Contact Opnemen

Telefoonnummer Radilux


orange

Contact


orange

 

Adres RadiluxTelefoonnummer RadiluxE-mail Radilux

De Boeg 9
9206 BB Drachten

0512-725910info@radilux.nl

Sitemap

Radilux Design & Solutions
Inloopkasten