header inloopkast radilux

Inloopkast op maat

Een op maat gemaakte inloopkast is zonder twijfel het pronkstuk van STIJL. Het hebben van een eigen inloopkast is de ultieme droom van veel huiseigenaren. De populariteit van inloopkasten blijft jaar na jaar groeien, en het is duidelijk waarom: ze combineren luxe en functionaliteit op een unieke manier in uw huis.

Een inloopkast is niet zomaar een plek om kleding op te bergen; het is een opbergparadijs dat u kunt creëren in een voorheen onbenutte kamer of als een uitbreiding van uw slaapkamer. Met een inloopkast op maat heeft u volledige controle over de afmetingen en indeling. U kunt de perfecte ruimte creëren om uw kleding, schoenen, tassen en accessoires op een overzichtelijke en elegante manier te presenteren. Stel samen met Radilux uw ideale inloopkast op maat samen en laat uw dromen uitkomen! Wij komen de inloopkast gratis bij u thuis opmeten

 

Neem direct contact op

 

Voorbeelden en ideeën voor inloopkasten op maat

Inloopkast

Inloopkast op maat gemaakt

Inloopkast op maat Groningen

Inloopkast op maat

Inloopkast Friesland

Inloopkast Hoogeveen

 

Wat is een inloopkast?

Inloopkasten zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een ware trend. Dit is volkomen begrijpelijk, want een inloopkast kent nu eenmaal onwijs veel voordelen. Maar wat is een inloopkast nu precies en hoe werkt het? Een inloopkast kunt u zien als een overzichtelijke ingebouwde ruimte dat functioneert als kast voor uw kleren of andere spullen. Een kenmerk van een inloopkast is dat je dus daadwerkelijk in de kast kan bewegen, in tegenstelling tot de ‘normale’ kast. Daarbij staan inloopkasten erom bekend erg overzichtelijk te zijn. Een inloopkast biedt alle ruimte die u nodig heeft om al uw kleding en spullen op te bergen.  

Inloopkast op maat in verschillende kleuren, typen en afmetingen

Een op maat gemaakte inloopkast biedt een wereld van mogelijkheden en bij Radilux staan we klaar om uw droom inloopkast werkelijkheid te maken. Laten we beginnen met het verkennen van de vele opties die beschikbaar zijn. 

Zo kunt u kiezen uit verschillende kleuren. De kleur van uw inloopkast kan een cruciale rol spelen bij het creëren van de juiste sfeer in uw ruimte. Bij Radilux denken we graag met u mee welke kleur het beste past bij uw bed, vloer of muren. Uw inloopkast moet immers naadloos aansluiten op de rest van uw interieur. Veel gekozen kleuren zijn bijvoorbeeld wit of zwart. Wit zorgt voor een fris en helder effect. Zwart zorgt voor een smaakvolle en moderne uitstraling.  

Het ontwerpen van uw inloopkast gaat verder dan alleen kleur. De afmetingen zijn van groot belang, en daarom komen wij gratis bij u thuis de inloopkast opmeten. Op die manier zorgen we ervoor dat de inloopkast perfect in uw beschikbare ruimte past.  

Ook is het belangrijk om na te denken over welk type inloopkast u wilt. En wat dacht u van handige accessoires zoals speciale lades, schoenrekken, verlichting en spiegels? Kortom, er is genoeg om over na te denken. Wij helpen u hier graag bij. Inloopkast op maat laten maken? Ontwerp nu uw eigen inloopkast geheel naar uw wensen en behoeften bij Radilux! 

Mogelijke accessoires in uw nieuwe inloopkast op maat

Accessoires zijn een onmisbaar element bij het creëren van uw droom inloopkast. Onze accessoires van STIJL zijn met een duidelijk doel samengesteld: uw inloopkast op maat verrijken, zodat deze volledig aan uw wensen voldoet. Van verlichting die de perfecte ambiance in uw inloopkast creëert en uw kleding prachtig belicht, tot accessoires die uw kleding beschermen, langer mooi houden en stijlvol tentoonstellen. De mogelijkheden om uw inloopkast op maat echt compleet te maken, zijn eindeloos.  

Broekhouders of mouwbeschermers houden uw kleding mooi en de handige opbergaccessoires zorgen ervoor dat uw kledingcollectie overzichtelijk blijft. Voor degenen met een uitgebreide schoenencollectie zijn onze uittrekbare schoenenrekken van STIJL een uitkomst. Hiermee kunt u uw schoenen niet alleen prachtig ordenen, maar ook ruimte besparen.  

En laten we de accessoires voor andere kledingstukken of accessoires niet vergeten. Stropdassen, riemen en andere accessoires verdienen natuurlijk ook een speciale plek in uw inloopkast. Deze speciale houders zijn ontworpen om uw kostbare collectie overzichtelijk en gemakkelijk toegankelijk te houden, zodat u altijd de perfecte finishing touch aan uw outfit kunt toevoegen.  

Laten we de verlichting ook niet vergeten, een cruciaal element dat de sfeer in uw op maat gemaakte inloopkast bepaalt. Speciale verlichting kan uw ruimte een warme en uitnodigende ambiance geven, waardoor het kiezen van uw dagelijkse outfit een plezierige ervaring wordt.  

Accessoires in beeld

Schoenrekken

Inloopkast met schoenrekken

Opberglade

opberglade

Opberglade

opbergvak

Luxe verlichting

Inloopkasten met luxe verlichting

Broekhangers

Inloopkast met broekhangers

Riemhangers

Riemhangers in kast
 

Hoe breed moet een inloopkast zijn?

Er is niet een vaste breedte waar een inloopkast aan moet voldoen. Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van uw wensen en niet te vergeten de beschikbare ruimte. Maar hoe wordt de hoeveelheid ruimte voor een inloopkast bepaalt? Dat gebeurt over het algemeen a.d.h.v. de volgende factoren:

Twijfelt u over hoe breed uw inloopkast moet zijn? Maak u geen zorgen. Radilux komt gratis bij u langs om de inloopkast op te meten. 

Past een inloopkast op maat wel in mijn ruimte?

Twijfelt u over de beschikbare ruimte en weet u niet precies of een inloopkast geschikt is voor uw woning omdat er bijvoorbeeld een gekke hoek in de ruimte zit of het dak schuin is? Voor Radilux geen probleem. We maken de inloopkasten op maat, zodat de inloopkast ook in uw beschikbare ruimte gerealiseerd kan worden.

Inloopkast laten ontwerpen en plaatsen door Radilux

Creeër samen met ons uw ideale inloopkast op maat. De specialisten van Radilux in Drachten staan voor u klaar om een prachtig ontwerp te maken en u van advies te voorzien. Als u niet precies weet hoe uw kast precies moet worden gerealiseerd, komt Radilux bij u langs om te adviseren en in te meten. Wij zijn actief in de regio: Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Wacht niet langer en neem contact met ons op zodat wij uw droomkast kunnen realiseren!

 

Contact Opnemen