0512-725910

 

Inloopkast op maat

Hét paradepaardje van STIJL

Een eigen inloopkast op maat: De ultieme droom van menig huiseigenaar. Al jaren is de inloopkast een populair onderdeel van het huis. Een inloopkast is het toppunt van luxe en functionaliteit in uw woning. Maak van uw onbenutte kamer een inloopkast en creëer een opbergparadijs. U kunt natuurlijk uw inloopkast ook altijd onderdeel maken van uw ruime slaapkamer.  U bepaalt zelf de lengte en breedte van de kast, zodat u uw kleding op een perfecte en overzichtelijke manier kunt uitstallen. Samen met Radilux stelt u uw ideale inloopkast op maat samen en laat u uw dromen uitkomen! Wij komen de inloopkast gratis bij u thuis opmeten

 

Neem direct contact op

 

Voorbeelden en ideeën voor inloopkasten op maat

Inloopkast

Inloopkast op maat gemaakt

Inloopkast op maat Groningen

Inloopkast op maat

Inloopkast Friesland

Inloopkast Hoogeveen

 

Wat is een inloopkast?

Inloopkasten zijn de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen. Dit is volkomen begrijpelijk, want een inloopkast kent nu eenmaal onwijs veel voordelen. Maar wat is een inloopkast nu precies en hoe werkt het? Een inloopkast kunt u zien als een overzichtelijke ingebouwde ruimte dat functioneert als kast voor uw kleren of andere spullen. Een kenmerk van een inloopkast is dat je dus daadwerkelijk in de kast kan bewegen, in tegenstelling tot de ‘normale’ kast. Daarbij staan inloopkasten erom bekend erg overzichtelijk te zijn. Een inloopkast biedt alle ruimte die u nodig heeft om al uw kleding en spullen op te bergen. 

Inloopkast op maat in verschillende kleuren, typen en afmetingen

Wilt u een inloopkast op maat laten maken? Bij Radilux bent u aan het juiste adres voor het ontwerpen van uw ideale inloopkast. Zo kunt u kiezen uit verschillende kleuren. Wij denken graag met u mee welke kleur past bij uw bed, vloer of muren. Veel gekozen kleuren zijn wit of zwart. Wit zorgt voor een fris en helder effect. Zwart zorgt voor een smaakvolle en moderne uitstraling. 

Naast verschillende kleuren, zijn de mogelijkheden bij een inloopkast eindeloos. Welke afmeting wilt u bijvoorbeeld? Wij komen de inloopkast gratis bij u thuis opmeten. Ook is het belangrijk om na te denken over welk type inloopkast u wilt. En wat dacht u van handige accessoires? Kortom, er is genoeg om over na te denken. Wij helpen u hier graag bij. Inloopkast op maat laten maken? Ontwerp nu uw eigen inloopkast geheel naar uw wensen en behoefte bij Radilux!

Mogelijke accessoires in uw nieuwe inloopkast op maat

Accessoires, een belangrijk onderdeel in het creëren van de inloopkast van uw dromen. De STIJL accessoires zijn samengesteld met maar één doel: het veraangenamen van de kast doordat deze compleet aan uw wensen voldoet. Van stijlvolle verlichting, die uw inloopkast op maat en uw kleding prachtig belichten, tot aan accessoires die uw kleding beschermen, langer mooi houden of etaleren. Er zijn ontzettend veel opties om uw inloopkast op maat écht compleet te maken. 

Broekhouders of mouwbeschermers houden uw kleding mooi en de handige opbergaccessoires zorgen ervoor dat uw kledingcollectie overzichtelijk blijft. Heeft u bijvoorbeeld grote schoenencollectie? Met de uittrekbare schoenenrekken van STIJL kunt u uw schoenen schitterend ordenen en opbergen. Datzelfde geldt voor uw stropdassen en riemen; speciale houders bergen uw kostbare collectie overzichtelijk op. Last but not least: vergeet de verlichting niet. Speciale verlichting in uw op maat gemaakte inloopkast geeft de ruimte een aangename sfeer. Wel zo belangrijk als u uw outfit voor de dag aan het uitzoeken bent! 

Accessoires in beeld

Schoenrekken

Inloopkast met schoenrekken

Opberglade

opberglade

Opberglade

opbergvak

Luxe verlichting

Inloopkasten met luxe verlichting

Broekhangers

Inloopkast met broekhangers

Riemhangers

Riemhangers in kast
 

Hoe breed moet een inloopkast zijn?

Er is niet een vaste breedte waar een inloopkast aan moet voldoen. Dit is natuurlijk geheel afhankelijk van uw wensen en niet te vergeten de beschikbare ruimte. Maar hoe wordt de hoeveelheid ruimte voor een inloopkast bepaalt? Dat gebeurt over het algemeen a.d.h.v. de volgende factoren:

Twijfelt u over hoe breed uw inloopkast moet zijn? Maak u geen zorgen. Radilux komt gratis bij u langs om de inloopkast op te meten. 

Past een inloopkast op maat wel in mijn ruimte?

Twijfelt u over de beschikbare ruimte en weet u niet precies of een inloopkast geschikt is voor uw woning omdat er bijvoorbeeld een gekke hoek in de ruimte zit of het dak schuin is? Voor Radilux geen probleem. We maken de inloopkasten op maat, zodat de inloopkast ook in uw beschikbare ruimte gerealiseerd kan worden.

Inloopkast laten ontwerpen en plaatsen door Radilux

Creeër samen met ons uw ideale inloopkast op maat. De specialisten van Radilux in Drachten staan voor u klaar om een prachtig ontwerp te maken en u van advies te voorzien. Als u niet precies weet hoe uw kast precies moet worden gerealiseerd, komt Radilux bij u langs om te adviseren en in te meten. Wij zijn actief in de regio: Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Wacht niet langer en neem contact met ons op zodat wij uw droomkast kunnen realiseren!

 

Contact Opnemen

Telefoonnummer Radilux


orange

Contact


orange

 

Adres RadiluxTelefoonnummer RadiluxE-mail Radilux

De Boeg 9
9206 BB Drachten

0512-725910info@radilux.nl

Sitemap 

Radilux

Beoordeling door klanten: 4 / 5 - 1 beoordelingen
Radilux Design & Solutions
Inloopkasten