0512-725910

 

Schuifdeurkasten op maat

Een schuifdeurkast op maat van Radilux: Van modern tot klassiek. Bij Radilux wordt uw schuifdeurkast op maat gemaakt en dus volledig naar uw wensen ingedeeld. Wij zijn officieel dealer van STIJL kasten. 

U heeft de keuze uit zo’n 30 decors en net zoveel glaskleuren. Onze schuifdeuren zijn verkrijgbaar als losse schuifwand of als onderdeel van een complete schuifdeurkast. Van strakke en moderne tot landelijke en klassieke schuifdeuren op maat. Bij ons slaagt u gegarandeerd voor uw favoriete schuifdeur! Wij komen de inloopkast  gratis bij u thuis opmeten.

Een greep uit ons assortiment schuifdeuren op maat:

Voorbeelden en ideeën voor schuifdeurkasten

Glazen schuifdeurkast
Schuifdeurkast op maat in Drenthe
 

DE JUISTE SCHUIFDEURKAST OP MAAT IN UW INTERIEUR

Onze schuifdeurkasten bieden u gigantisch veel mogelijkheden. De acryl schuifdeuren geven een modern interieur een strakke, luxe uitstraling. Terwijl de motion stijldeuren (klassiek of modern) goed passen in een landelijke én moderne woonstijl. De schuifdeuren ontwerpt u helemaal zelf. Combineer verschillende materialen in één schuifdeurkast: glazen deurpanelen met hout of glas met spiegel of maak vlakken in verschillende kleuren. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

Schuifdeurkast op maat
 

uw Schuifdeurkast laten ontwerpen en plaatsen door Radilux

Creeër samen met ons uw ideale schuifdeurkast op maat. De specialisten van Radilux in Drachten staan voor u klaar om een prachtig ontwerp te maken en u van advies te voorzien. Als u nog niet precies weet hoe uw ideale schuifdeurkast eruit ziet en hoe deze moet worden gerealiseerd, komt Radilux bij u langs om te adviseren en in te meten. Wij zijn actief in de regio: Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Wacht niet langer en neem contact met ons op zodat wij uw droomkast kunnen realiseren!

 

Contact opnemen

Telefoonnummer Radilux


orange

Contact


orange

 

Adres RadiluxTelefoonnummer RadiluxE-mail Radilux

De Boeg 9
9206 BB Drachten

0512-725910info@radilux.nl

Sitemap

Radilux Design & Solutions
Schuifdeurkasten