kasten maat radilux

Schuifdeurkast op maat laten maken en kopen

Een schuifdeurkast op maat van Radilux: Van modern tot klassiek. Bij Radilux wordt uw schuifdeurkast op maat gemaakt en dus volledig naar uw wensen ingedeeld. Wij zijn officieel dealer van STIJL kasten. 

U heeft de keuze uit zo’n 30 decors en net zoveel glaskleuren. Onze schuifdeuren zijn verkrijgbaar als losse schuifwand of als onderdeel van een complete schuifdeurkast. Van strakke en moderne tot landelijke en klassieke schuifdeuren op maat. Bij ons slaagt u gegarandeerd voor uw favoriete schuifdeur! Wij komen de inloopkast gratis bij u thuis opmeten.

Een greep uit ons assortiment schuifdeuren op maat:

Voorbeelden en ideeën voor schuifdeurkasten op maat

Glazen schuifdeurkast
Schuifdeurkast op maat in Drenthe
 

Wat is een schuifdeurkast?

Eerst even terug naar de basis, want wat is een schuifdeurkast nu precies en hoe werkt het? Zoals de naam al verklapt kunt u bij een schuifdeurkast de kasdeuren heen en weer schuiven. Doordat de deuren dus niet openslaan, is een schuifdeurkast een kast die weinig ruimte nodig heeft. 

De deuren zijn in de kast geplaatst, waardoor er weinig tot geen stof doorheen kan komen. Dit beschermt de kleding en zorgt er dus voor dat uw kleren langer meegaan. Dankzij al deze voordelen zijn schuifdeurkasten razend populair. Wilt u een schuifdeurkast op maat laten maken? Neem dan nu contact op en ontwerp uw eigen schuifdeurkast geheel naar uw eigen wensen en behoeften!

Schuifdeurkast in verschillende kleuren en breedtes

Wanneer u uw schuifdeurkast op maat laat maken bij Radilux heeft u de keuze uit veel verschillende kleuren. Als u niet zeker weet of een bepaalde kleur past bij uw bed, vloer of muren, dan kunt u altijd kiezen voor een schuifdeurkast in een neutrale kleur als wit of zwart. Over het algemeen zijn dit ook de meest populaire kleuren, en dat is natuurlijk niet voor niets. 

Zo geeft een schuifdeurkast in wit door de reflectie van het licht veel helderheid en frisheid in de kamer. Een zwarte schuifdeurkast zorgt voor een smaakvolle en moderne uitstraling. Uw schuifdeurkast op maat laten maken in een andere kleur? Neem contact op voor de mogelijkheden. Bij Radilux kunt u uw schuifdeurkast op maat laten maken in alle nodige breedtes!

Wat kost een schuifdeurkast op maat?

Kasten die voorzien zijn van schuifdeuren zijn razend populair. Het fijne van schuifdeuren is dat je ze geheel naar eigen wensen en behoefte kunt op maat kunt laten maken. Maar wat kost zo’n schuifdeurkast op maat dan precies? Zoals je al kunt verwachten bij een op maat kast hangen de kosten geheel af van uw wensen. Elke schuifdeurkast op maat is dan ook anders. Bent u benieuwd naar de kosten voor uw schuifdeurkast op maat? Bij Radilux kunt u erg eenvoudig en gratis een offerte aanvragen. Wij nemen z.s.m. met u contact op en maken voor u een offerte op maat.

Verschil tussen schuifdeurkast en zweefdeurkast

Schuifdeurkasten en zweefdeurkasten worden nog wel eens door elkaar gehaald. Helemaal ook niet zo gek, want ze kennen veel gelijkenissen. Toch zit er wel een verschil tussen beide kasten. Waar een schuifdeurkast bijvoorbeeld deuren heeft die heen en weer kunnen schuiven, heeft een zweefdeurkast deuren die als het ware hangen. De deuren zijn namelijk alleen aan de bovenkant vastgezet. Op deze manier schuiven de deuren over elkaar heen. De werking van beide kasten is dus wel hetzelfde, alleen worden de kasten op een andere manier gemonteerd. 

De juiste schuifdeurkast op maat in uw interieur

Onze schuifdeurkasten op maat bieden u gigantisch veel mogelijkheden. De acryl schuifdeuren geven een modern interieur een strakke, luxe uitstraling. Terwijl de motion stijldeuren (klassiek of modern) goed passen in een landelijke én moderne woonstijl. De schuifdeuren ontwerpt u helemaal zelf. Combineer verschillende materialen in één schuifdeurkast: glazen deurpanelen met hout of glas met spiegel of maak vlakken in verschillende kleuren. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

Schuifdeurkast op maat
 

Uw schuifdeurkast op maat laten maken en plaatsen door Radilux

Creëer samen met ons uw ideale schuifdeurkast op maat. De specialisten van Radilux in Drachten staan voor u klaar om een prachtig ontwerp te maken en u van advies te voorzien. Als u nog niet precies weet hoe uw ideale schuifdeurkast eruit ziet en hoe deze moet worden gerealiseerd, komt Radilux bij u langs om te adviseren en in te meten. Wij zijn actief in de regio: Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Wacht niet langer en neem contact met ons op zodat wij uw droom schuifdeurkast op maat kunnen realiseren!

 

Contact opnemen