industriele binnendeuren radilux

Neem contact op       Plan showroombezoek

Industriële deuren voor in huis

industriële deuren zijn de trend van dit moment! Een industriële binnendeur zorgt ervoor dat uw interieur een compleet andere uitstraling krijgt dan met een standaard binnendeur, Met een staallook binnendeur haalt u een stoere, industriële uitstraling in huis. Industriële binnendeuren in uw huis? Samen met u creëren wij een interieur waar u van droomt.

 

Industriële binnendeurindustriele binnendeur radiluxindustriele binnendeur radiluxindustriele binnendeur radiluxindustriele binnendeur radilux

Voordelen industriële binnendeur

Dat er vandaag de dag vaak voor een industriële binnendeur gekozen wordt, heeft verschillende redenen. Enkele voordelen van een industriële binnendeur zijn:

Een industriële binnendeur is door haar grote raampartijen ideaal om extra lichtinval te creëren. De deur is volledig naar wens samen te stellen en daardoor toepasbaar in verschillende interieurs. Doordat de de industriële binnendeuren niet van staal gemaakt zijn, maar wel de uitstraling van een stalen deur hebben. De staallook deur is daarom eenvoudig te plaatsen en goed te gebruiken voor jong en oud.

Stel zelf uw staallook binnendeur samen

Het mooie van de industriële binnendeuren van Radilux is dat u hem compleet volgens wens samenstelt. Een deur hoeft bijvoorbeeld niet meer een ouderwetse scharnierdeur te zijn, tegenwoordig heeft u keuze uit verschillende soorten deuren. Zo bepaalt u zelf de opstelling.

Taatsdeuren

Taatsdeuren zorgen voor een unieke uitstraling in huis. In tegenstelling tot een traditionele binnendeur zit bij een taatsdeur de scharnier niet aan de zijkant, maar op vaste punten in het plafond en grond, Hierdoor kan een taatsdeur beide kanten opdraaien. Een taatsdeur staat niet alleen mooi in de woonkamer, maar kan in veel verschillende ruimtes in huis geplaatst worden.

Schuifdeur

De schuifdeur bewijst dat een deur niet altijd voorzien hoeft te zijn van een scharnier. De naam zegt het al, een schuifdeur schuift u eenvoudig open en dicht. Het gebruik van een schuifdeur gaat jaren terug en is vandaag de dag nog regelmatig terug te zien bij traditionele boerderijen. Samen met het opvallende deurbeslag wat erbij hoort, is de schuifdeur echt een eyecatcher in huis. 

Draaideur

De draaideur werkt op de bekende manier. De deur zit doormiddel van scharnieren aan één zijde vast aan het kozijn. De andere zijde opent u eenvoudig met behulp van een handgreep.

Scheidingswand

Door de ruime lichtinval leent een industriële binnendeur zich ook goed als scheidingswand. Door gebruik te maken van een scheidingswand maakt u van één ruimte twee aparte ruimtes zonder dat dit zorgt voor zichtbaar ruimteverlies. Doordat een scheidingswand voorzien is van grote glazen vlakken, oogt het nog steeds als één grote, lichte ruimte.  

Kleurkeuze

Naast het type deur, valt er te kiezen uit een tweetal kleuren. Zo is een industriële deur verkrijgbaar in het wit (RAL 9016) en zwart (RAL 9011).

Bij een lichte kamer zorgt een witte industriële deur voor een nog meer zachte, frisse uitstraling. Een zwarte industriële deur zorgt juist meer voor een stoere uitstraling. Wij adviseren u graag welke kleur deur het best bij de rest van uw interieur past.

Glassoort

Behalve de kleur van de deur, kunt u ook de kleur van het glas bepalen. Met de keuze uit verschillende glassoorten is er voor elk interieur een passende deur.

Wilt u zorgen voor een licht en ruimtelijk gevoel in huis is een deur met transparante glazen het advies. Wilt u twee aparte ruimtes juist van elkaar scheiden, is het raadzaam om voor een industriële binnendeur met matglas te kiezen. Voor een deur met een opvallende uitstraling, is er rookglas of subtiel grijs glas te verkrijgen. 

Ook kunt u bepalen hoeveel raamvlakken u wilt. Standaard is de deur ingedeeld met 4 raamvlakken, dit is volledig naar eigen wens aan te passen. 

De handgreep 

Ook niet geheel onbelangrijk is de handgreep. Een type greep kan de deur een compleet andere uitstraling meegeven. Welk type greep past in uw interieur?

U kunt kiezen uit de volgende grepen:

Zo stelt u zelf in een handomdraai een unieke, volledig naar wens, industriële binnendeur samen.

Radilux voor uw industriële binnendeur

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een industriële binnendeur in uw huis? Kom dan langs in onze showroom, bekijk de mogelijkheden en laat u adviseren door één van onze specialisten.

 

Neem contact op  Stuur e-mail

Beoordeling door klanten: 4 / 5 - 1 beoordelingen