0512-725910

 

Industriële deuren voor in huis

industriële deuren zijn de trend van dit moment! Een industriële binnendeur zorgt ervoor dat uw interieur een compleet andere uitstraling krijgt dan met een standaard binnendeur, Met een staallook binnendeur haal je een stoere, industriële uitstraling in huis. Industriële binnendeuren in uw huis? Samen met u creëren wij een interieur waar u van droomt.

Voordelen industriële binnendeur

Dat er vandaag de dag vaak voor een industriële binnendeur gekozen wordt, heeft verschillende redenen. Enkele voordelen van een industriële binnendeur zijn:

Een industriële binnendeur is door haar grote raampartijen ideaal om extra lichtinval te creëren. De deur is volledig naar wens samen te stellen en daardoor toepasbaar in verschillende interieurs. Doordat de de industriële binnendeuren niet van staal gemaakt zijn, maar wel de uitstraling van een stalen deur hebben. De staallook deur is daarom eenvoudig te plaatsen en goed te gebruiken voor jong en oud.

Stel zelf uw staallook binnendeur samen

Het mooie van de industriële binnendeuren van Radilux is dat u hem compleet volgens wens samenstelt. Een deur hoeft bijvoorbeeld niet meer een ouderwetse scharnierdeur te zijn, tegenwoordig heeft u keuze uit verschillende soorten deuren. Zo bepaalt u zelf de opstelling.

 

Taatsdeuren

Taatsdeuren zorgen voor een unieke uitstraling in huis. In tegenstelling tot een traditionele binnendeur zit bij een taatsdeur de scharnier niet aan de zijkant, maar op vaste punten in het plafond en grond, Hierdoor kan een taatsdeur beide kanten opdraaien. Een taatsdeur staat niet alleen mooi in de woonkamer, maar kan in veel verschillende ruimtes in huis geplaatst worden.

Schuifdeur

De schuifdeur bewijst dat een deur niet altijd voorzien hoeft te zijn van een scharnier. De naam zegt het al, een schuifdeur schuift u eenvoudig open en dicht. Het gebruik van een schuifdeur gaat jaren terug en is vandaag de dag nog regelmatig terug te zien bij traditionele boerderijen. Samen met het opvallende deurbeslag wat erbij hoort, is de schuifdeur echt een eyecatcher in huis. 

Draaideur

De draaideur werkt op de bekende manier. De deur zit doormiddel van scharnieren aan één zijde vast aan het kozijn. De andere zijde opent u eenvoudig met behulp van een handgreep.

Scheidingswand

Door de ruime lichtinval leent een industriële binnendeur zich ook goed als scheidingswand. Door gebruik te maken van een scheidingswand maakt u van één ruimte twee aparte ruimtes zonder dat dit zorgt voor zichtbaar ruimteverlies. Doordat een scheidingswand voorzien is van grote glazen vlakken, oogt het nog steeds als één grote, lichte ruimte.  

Telefoonnummer Radilux


orange

Contact


orange

 

Adres RadiluxTelefoonnummer RadiluxE-mail Radilux

De Boeg 9
9206 BB Drachten

0512-725910info@radilux.nl

Sitemap 

Radilux

Beoordeling door klanten: 4 / 5 - 1 beoordelingen
Radilux Design & Solutions
Showroom radilux