0512-725910

 

Kast op maat

Inloopkast, draaideurkast, schuifdeurkast, boekenkast, kantoorkast: Radilux maakt op maat wat u voor ogen heeft. Van wand tot wand, van vloer tot plafond. Met ruim 40 paneelkleuren en 30 colorglaskleuren zijn veel wensen uitvoerbaar. Wilt u een kast op maat laten maken? Dan bent u bij Radilux aan het juiste adres. Wij doen er alles aan om uw droom te realiseren en de perfecte kast voor u te ontwerpen en te maken. 

Een kast op maat van hoge kwaliteit

De levertijd is kort en de montage, door eigen vakmensen, is van een niveau dat nog maar weinig geleverd wordt. Kies dus gerust voor maatwerk in plaats van de betere standaard designkast. Kom langs in onze showroom, ontwerp samen met ons in 3D uw kast op maat en verwonder u over de heldere en scherpe offerte. 

Vele mogelijkheden voor een kast op maat

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor vele verschillende soorten kasten, in vele verschillende paneel- en colorglaskleuren. Ook hebben wij vele verschillende soorten deuren, verlichting en vele accessoires die van uw kast op maat ook echt uw droomkast maken. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op. 

Contact Opnemen

 

Bekijk hieronder een sfeerimpressie van alle soorten kasten op maat: 

Inloopkasten

Inloopkasten

Schuifdeurkasten

Schuifdeurkasten
 

Draaideurkasten

Vivaldo

Eigen Kast ontwerpen

Eigen ontwerp
 

Samen uw droom realiseren 

Creëer samen met ons uw ideale kast op maat. De specialisten van Radilux in Drachten staan voor u klaar om een prachtig ontwerp te maken en u van advies te voorzien. Onze experts geven u graag persoonlijk advies over alles wat er bij een kast op maat laten maken komt kijken. Als u niet precies weet hoe uw kast moet worden gerealiseerd, komt Radilux bij u langs om te adviseren en in te meten. Wij zijn actief in de regio: Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Wacht niet langer en neem contact met ons op zodat wij uw droomkast kunnen realiseren! 

 

Contact Opnemen

Telefoonnummer Radilux


orange

Contact


orange

 

Adres RadiluxTelefoonnummer RadiluxE-mail Radilux

De Boeg 9
9206 BB Drachten

0512-725910info@radilux.nl

Sitemap 

Radilux

Beoordeling door klanten: 4 / 5 - 1 beoordelingen
Radilux Design & Solutions
Showroom radilux