Kasten op maat

Neem contact op      Plan showroombezoek

Kast op maat ontwerpen bij Radilux

Inloopkast, draaideurkast, schuifdeurkast, boekenkast, kantoorkast: Radilux maakt op maat wat u voor ogen heeft. Van wand tot wand, van vloer tot plafond. Met ruim 40 paneelkleuren en 30 colorglaskleuren zijn veel wensen uitvoerbaar. Wilt u een kast op maat laten maken en ontwerpen? Dan bent u bij Radilux aan het juiste adres. Wij doen er alles aan om uw droom te realiseren en de perfecte kast voor u te ontwerpen en te maken.  

Bij ons bent u vrij in het ontwerpen van uw meubel, kast en/of wandkast op maat. Zolang uw ontwerp technisch haalbaar is, kunnen we veel voor u betekenen. U bent als het ware de architect en ontwerpt, samen met onze adviseurs, uw eigen meubel. Uw eigen kast op maat ontwerpen en vervolgens laten maken? Neem contact op en we gaan de slag voor u!

Inloopkasten

Schuifdeurkasten

Draaideurkasten

Eigen Kast ontwerpen

Een kast op maat laten maken van hoge kwaliteit

De levertijd is kort en de montage, door eigen vakmensen, is van een niveau dat nog maar weinig geleverd wordt. Kies dus gerust voor maatwerk in plaats van de betere standaard designkast. Kom langs in onze showroom, ontwerp samen met ons in 3D uw kast op maat en verwonder u over de heldere en scherpe offerte.  

EIGEN KAST OP MAAT ONTWERPEN IN ONS 3D TEKENPROGRAMMA 

Laat u verrassen door de vele mogelijkheden van STIJL. STIJL werkt tegenwoordig met een tekenprogramma om al uw ideeën omtrent het ontwerpen van uw eigen kast direct te visualiseren. Bedenkt u iets wat daar niet kan? Stuur ons dan de schets van uw ontwerp, dan maken wij een passende offerte. Onze kastenmakers en werkvoorbereiders gaan graag de uitdaging aan! 

 Met een eenvoudige schets van uw eigen kast weten onze adviseurs al een fraai ontwerp voor u te maken. Neem uw schets mee naar Radilux en creëer samen een uniek meubel dat aan al uw wensen voldoet! Dit is echt maatwerk tot in detail. 

Vele mogelijkheden voor een op maat gemaakte kast

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor vele verschillende soorten kasten, in vele verschillende paneel- en colorglaskleuren. Ook hebben wij vele verschillende soorten deuren, verlichting en vele accessoires die van uw kast op maat ook echt uw droomkast maken. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op. 

Inloopkast op maat 

De inloopkast is al jaren enorm populair. Dit is natuurlijk niet zomaar. Een inloopkast is namelijk het toppunt van luxe en functionaliteit. Wilt u een inloopkast op maat laten maken? Klik dan hier! 

Schuifdeurkast op maat 

Een schuifdeurkast is natuurlijk super handig. Zo kunt u heel eenvoudig de kastdeuren heen en weer schuiven. Omdat de deuren niet openslaan, bespaart u enorm veel ruimte. Schuifdeurkast op maat ontwerpen? Lees hier meer.  

Draaideurkast op maat 

In een handomdraai uw interieur overzichtelijk hebben? Dan is een draaideurkast op maat precies wat u zoekt. Sla uw deuren open en geniet van een prachtige kast. Uw eigen draaideurkast op maat maken? Ontwerp je draaideurkast hier! 

Kledingkast op maat

Een kledingkast op maat is handig omdat het de beschikbare ruimte optimaal benut. Het is mogelijk om de kledingkast precies af te stemmen op jouw wensen en behoeften, waardoor je de ideale opbergruimte creëert. Bovendien past een kledingkast op maat perfect in elke kamer en bij elk interieur.

Andere kast ontwerpen 

Wilt u een andere kast ontwerpen? Dat kan zeker! Bij Radilux kunt u terecht voor het op maat ontwerpen van welk meubelstuk dan ook. Denk bijvoorbeeld aan een tv kast of een wandkast. Wat het ook is, bij ons kunt u uw droomkast ontwerpen. Een eigen kast ontwerpen? Vertel hier je wensen en we bespreken de mogelijkheden! 

Kast op maat ontwerpen

WAT KOST EEN KAST OP MAAT LATEN MAKEN? 

Een op maat gemaakte kost ontwerpen, wat mag dat kosten? Zoals u kunt begrijpen is dat geheel afhankelijk van uw wensen en behoeften. Factoren die meespelen zijn wat voor kast u wilt, wilt u een inloopkast? Een schuifdeurkast of toch een tv kast op maat? Qua opties kunt u het ook zo gek en duur maken als u zelf wilt. Denk aan deuren, verlichting en accessoires. Hoe uw droomkast er ook uit ziet, bij Radilux bent u verzekert van een goedkope kast op maat. Wilt u graag een prijsindicatie ontvangen? Geen probleem! Neem contact op, vertel uw wensen en ontvangt een een prijsindicatie op maat! 

Gratis prijsindicatie aanvragen

KAST OP MAAT ONTWERPEN en laten maken? NEEM NU CONTACT OP!

Creëer samen met ons uw ideale kast op maat. De specialisten van Radilux in Drachten staan voor u klaar om een prachtig ontwerp te maken en u van advies te voorzien. Onze experts geven u graag persoonlijk advies over alles wat er bij een kast op maat laten maken komt kijken. Als u niet precies weet hoe uw kast moet worden gerealiseerd, komt Radilux bij u langs om te adviseren en in te meten. Wij zijn actief in de regio: Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Wacht niet langer en neem contact met ons op zodat wij uw droomkast kunnen realiseren! 

Contact opnemen

Beoordeling door klanten: 4 / 5 - 1 beoordelingen