0512-725910

 

Spanplafonds

Radilux onderscheidt zich met zijn unieke en ongeëvenaarde akoestische perforatiepatronen voor spanplafonds. Als u kiest voor een micro-geperforeerd Radilux spanplafond, zult u direct een indrukwekkende reductie van maar liefst 60% van de galm in uw ruimte ervaren. En als u streeft naar akoestische perfectie, kunt u zelfs tot 85% galmvermindering bereiken door het gebruik van een extra absorptiedeken. Bovendien zijn deze perforaties nauwelijks zichtbaar waardoor uw plafond er net zo prachtig uitziet als het klinkt. 

Spanplafond Radilux

Spanplafond akoestisch

Akoestisch Radilux

Plafond voor akoestiek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Overal geluidscomfort met de spanplafonds van Radilux 

De spanplafonds van Radilux zijn veelzijdig en kunnen toegepast worden in diverse ruimten, variërend van huiselijke sferen zoals woonkamers en keukens tot meer specifieke omgevingen zoals home-cinema, zwembaden, en nog veel meer. Ook in openbare locaties, zoals musea, luchthavens, kerken en restaurants, bewijzen de spanplafonds van Radilux zijn waarde. Overal waar geluidscomfort noodzakelijk of gewenst is, kunt u vertrouwen op Radilux om de akoestiek te optimaliseren. 

De akoestiek in uw ruimte verbeteren met spanplafonds

Als u in de regio Friesland, Groningen, Drenthe of Overijssel woont, staan de deskundige specialisten van Radilux klaar om u te adviseren over akoestische verbeteringen met spanplafonds. Dankzij onze jarenlange ervaring begrijpen we precies wat er nodig is om galmproblemen effectief aan te pakken. Neem gerust contact op met onze specialisten om uw akoestische uitdagingen te bespreken. Wij zijn trots om onze expertise in deze regio te delen u te helpen bij het realiseren van de beste akoestische oplossingen met Radilux spanplafonds.  

Telefoonnummer Radilux


orange

Contact


orange

 

Adres RadiluxTelefoonnummer RadiluxE-mail Radilux

De Boeg 9
9206 BB Drachten

0512-725910info@radilux.nl

Sitemap 

Radilux

Beoordeling door klanten: 4 / 5 - 1 beoordelingen
Radilux Design & Solutions
spanplafonds radilux