0512-725910

 

Spanplafond in de woonkamer

Met een Radilux Spanplafond bent u in staat om uw woonkamer, meestal binnen een dag een complete metamorfose te geven. Dit innovatieve plafondsysteem maakt het mogelijk om definitief af te rekenen met die vervelende scheuren en naden in uw bestaande plafond. Het resultaat is een strak, naadloos oppervlak dat er niet alleen geweldig uitziet, maar ook ongekende vrijheid biedt als het gaat om het plaatsen van verlichting. 

Verlichting op maat en verbeterde akoestiek met spanplafonds 

Een van de opmerkelijke voordelen van een spanplafond is de flexibiliteit om verlichting op welke gewenste locatie te integreren. Of u nu die ene opvallende kroonluchter in het midden van de kamer wilt, inbouwspots, of indirecte verlichting, met een spanplafond zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos.  

Wanneer u kiest voor micro-geperforeerde folies in uw Radilux spanplafond, kunt u ook de akoestiek van de ruimte aanzienlijk verbeteren. Geluidsgolven worden geabsorbeerd en gereflecteerd door deze speciale folies, waardoor de galm en het geluidsniveau in de ruimte verminderen. Dit maakt uw woonkamer niet alleen mooier, maar ook comfortabeler om in te vertoeven.  

Comfort en stijl in één met een spanplafond van Radilux  

Met een Radilux spanplafond wordt het upgraden van uw woonkamer een eenvoudige en verrassend snelle operatie. Het combineert schoonheid, functionaliteit en flexibiliteit in één naadloos geheel, waardoor u uw woonkamer kunt transformeren. Als u op zoek bent naar een slimme manier om uw woonkamer te verbeteren, overweeg dan zeker de mogelijkheden van een spanplafond van Radilux.  

Spanplafond Radilux

Woonkamer Radilux

Spanplafond woonkamer kopen

Spanplafond Radilux woonkamer

Telefoonnummer Radilux


orange

Contact


orange

 

Adres RadiluxTelefoonnummer RadiluxE-mail Radilux

De Boeg 9
9206 BB Drachten

0512-725910info@radilux.nl

Sitemap 

Radilux

Beoordeling door klanten: 4 / 5 - 1 beoordelingen
Radilux Design & Solutions
spanplafonds radilux