0512-725910

 

MDF / HDF Plafond- en Wandpanelen

Onze MDF en HDF plafond- en wandpanelen hebben wij geselecteerd op hun hoogwaardige en unieke eigenschappen. Uitstekend afgewerkte materialen met een uniek design. Ultramoderne productietechnologie garandeert schoonheid, functionaliteit, veiligheid – en langdurige tevredenheid. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en breedtes en designs. Zo is er voor iedere stijl en smaak wel een bijpassend MDF / HDF wand- of plafondpaneel te vinden!

 

Sfeerimpressie van onze MDF / HDF PANelen

MDF Radilux
MDF bestellen

De HDF plafond Panelen van Radilux

Onze HDF plafond en wandpanelen zijn speciaal ontworpen voor toepassingen in keukens en de badkamers. De panelen zorgen ervoor dat uw interieur een nieuw en fris uiterlijk krijgt. Een echte aanrader voor als u uw huis een frisse look wilt geven! De HDF panelen zijn speciaal ontwikkeld voor ruimten en vertrekken met een hoge vochtigheidsgraad. Daardoor kunnen ze in de meest extreme omstandigheden gebruikt worden.

 

eigenschappen

Onze MDF /HDF wandpanelen zijn beschikbaar in een aantal verschillende maten, kleuren en decors. De panelen worden milieuvriendelijk geproduceerd en geen van de materialen bevat pvc, chloor of houtbeschermingsmiddelen. De  HDF panelen worden regelmatig gekeurd en onderworpen aan alle vereiste kwaliteitscontroles. Met onze decorpanelen woont u gegarandeerd gezond. Kom in onze showroom uitzoeken welk paneel het beste bij u past.

MDF wandpanelen zijn minder geschikt voor gebruik in de badkamer. Bent u op zoek naar een wandpaneel voor de badkamer raden we aan om te werken met HDF wandpanelen en plafondpanelen, zo geeft u vocht geen enkele kans.

Voor de perfecte afwerking kan u uw wandpanelen afwerken met een bijpassende plint of lijst. Net als de wandpanelen hebben we dit afwerkingsmaterialen ook ruim op voorraad.

 

Bevestiging van de MDF / HDF panelen

De MDF / HDF panelen hebben meerdere eenvoudige montage mogelijkheden, bijvoorbeeld rechtstreeks op een houten regelwerk. Daarnaast kunnen ze ook worden geplaatst door middel van klemmen. Eventueel is een verlaagd ophangsysteem ook mogelijk. De handleidingen zijn beschikbaar dus de panelenplafonds zijn ook gemakkelijk zelf te monteren. Naast een deskundig advies is tevens een snelle levering door Radilux gegarandeerd.

 

Uw wand- en plafondpanelen laten plaatsen door Radilux

Creeër samen met ons de nieuwe uitstraling van uw ruimte. De specialisten van Radilux in Drachten staan voor u klaar om u van advies te voorzien en samen te kijken naar de best passende keuze voor uw ruimte of vertrek. Wij zijn actief in de regio: Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Wacht niet langer en neem contact met ons op om een afspraak te maken of meer informatie op te vragen! U kunt natuurlijk ook altijd een bezoek brengen aan onze showroom aan de Boeg 9 in Drachten!

 

Contact met de specialisten van Radilux

Telefoonnummer Radilux


orange

Contact


orange

 

Adres RadiluxTelefoonnummer RadiluxE-mail Radilux

De Boeg 9
9206 BB Drachten

0512-725910info@radilux.nl

Sitemap

Radilux Design & Solutions
Showroom radilux