spanplafonds radilux

Spanplafond in de badkamer

Belang van een goed plafond

Voor badkamers is het belangrijk dat ze een plafond hebben van goede kwaliteit. Het is een vochtige ruimte door het gebruik van de douche en het bad. Daarom moet het plafond bestand zijn tegen vochtigheid en laat nou net spanplafond hier uitermate geschikt voor zijn. Naast de praktische kant, dragen spanplafonds bij aan de uitstraling van de ruimte. Het geeft sfeer en uitstraling aan uw badkamer. 

 

Waarom een spanplafond? 

In badkamers zijn Radilux spanplafonds vaak de oplossing bij uitstek. De folies zijn allemaal waterbestendig en de aluminiumprofielen zijn corrosie werend. Dat maakt dat Radilux spanplafonds uitstekend toepasbaar zijn in natte ruimtes. Met de lichtplafonds krijgt u een unieke uitstraling Bovendien zorgt het gepatenteerde klemsysteem er voor dat Radilux onbeperkt uitneembaar en herplaatsbaar zijn, zodat techniek altijd bereikbaar blijft. 

Akoestisch spanplafond in badkamer
Spanplafond kopen
 

Maak uw badkamer af met deze tips

 

Een spanplafond in uw badkamer gerealiseerd door Radilux 

Wilt u uw badkamer extra sfeer geven en ook akoestiek in de ruimte verbeteren? Laat de specialisten van Radilux in Drachten een prachtig spanplafond maken. Als u benieuwd bent naar naar de mogelijkheden en opties van spanplafonds, dan kunt u contact opnemen met Radilux en laat u adviseren. Wij zijn actief in de regio: Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Wacht niet langer en neem contact met ons op. 

 

Contact opnemen