spanplafonds radilux

Wellness

Een wellness is een plek waar u helemaal tot rust komt. Het is een warme en vochtige ruimte dus is het belangrijk dat de ruimte beschikt over een geschikt plafond. Radilux Spanplafonds lenen zich uitstekend voor de toepassing in wellness ruimten. De hoge luchtvochtigheid en de aanwezigheid van chloordampen zorgen voor bijzonder hoge kwaliteitseisen van een spanplafond. Met Radilux spanplafonds voldoet u aan al deze eisen. Bovendien kunt u met de akoestische varianten een positieve bijdrage leveren aan de ruimteakoestiek. Zo kunt u ultiem relaxen! 

Wellness

Binnenzwembad

Jacuzzi

Spanplafonds Radilux

 

Welness inrichting 

In een welness ruimte is het belangrijk dat het interieur rust uitstraalt. Kalme geluiden, zacht licht en geurbeleving versterken het gevoel van ontspanning. Daarnaast is het belangrijk dat de muren en plafonds een neutrale kleur hebben zodat de ruimte niet te druk is. Wanneer u extra sfeer wilt geven aan de ruimte is een wolkenplafond een uitkomst. Daarnaast is het belangrijk dat het plafon gemaakt is van materiaal dat tegen warmte en vocht kan. Spandplafonds van Radilux zijn geschikt voor deze ruimten. Het is gemaakt van onderhoudsvriendelijke, kleurvaste en ontvlambare materiaal dat komt in meer dan 230 kleuren en 15 uitvoeringen. 

 

een spanplafond in uw wellness ruimte

Wilt u uw welness ruimte extra sfeer geven en tegelijk de akoestiek in de ruimte verbeteren? Laat de specialisten van Radilux in Drachten een prachtig spanplafond maken. Onze werknemers hebben verstand van zaken dus bij u kunt u terecht om alle mogelijkheden en opties van spanplafonds te bespreken. Neem dus vooral contact op met Radilux en laat u adviseren. Wij zijn actief in de regio: Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. U bent natuurlijk ook altijd welkom in onze winkel, dan bespreken we uw wensen onder genot van een kopje koffie. 

 

Contact opnemen