0512-725910

 

Eigen Kast Ontwerp 

Zelf uw eigen kast of meubel ontwerpen?

Wil je zelf een meubelstuk ontwerpen, zoals een eigen kast? Bij ons bent u vrij in het ontwerpen van uw meubel, kast en/of wandkast op maat. Zolang uw ontwerp technisch haalbaar is, kunnen we veel voor u betekenen. U bent als het ware de architect en ontwerpt, samen met onze adviseurs, uw eigen meubel.

Uw eigen ontwerp kast gevisualiseerd in ons 3D tekenprogramma

Laat u verrassen door de vele mogelijkheden van STIJL. STIJL werkt tegenwoordig met een tekenprogramma om al uw ideeën omtrent het ontwerpen van uw eigen kast direct te visualiseren. Bedenkt u iets wat daar niet kan? Stuur ons dan de schets van uw ontwerp, dan maken wij een passende offerte. Onze kastenmakers en werkvoorbereiders gaan graag de uitdaging aan!

Met een eenvoudige schets van uw eigen kast weten onze adviseurs al een fraai ontwerp voor u te maken. Neem uw schets mee naar Radilux en creëer samen een uniek meubel dat aan al uw wensen voldoet! Dit is echt maatwerk tot in detail.

Kast ontwerp
Kast ontwerp Radilux
 

uw eigen kast ontwerpen en laten plaatsen door Radilux

Creeër samen met ons uw ideale kast op maat. De specialisten van Radilux in Drachten staan voor u klaar om een prachtig ontwerp te maken en u van advies te voorzien. Als u nog niet precies weet hoe uw ideale kast eruit ziet en hoe deze moet worden gerealiseerd, komt Radilux bij u langs om te adviseren en in te meten. Wij zijn actief in de regio: Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Wacht niet langer en neem contact met ons op zodat wij uw droomkast kunnen realiseren!

 

Contact opnemen

Telefoonnummer Radilux


orange

Contact


orange

 

Adres RadiluxTelefoonnummer RadiluxE-mail Radilux

De Boeg 9
9206 BB Drachten

0512-725910info@radilux.nl

Sitemap

Radilux Design & Solutions
Eigen ontwerp kasten