spanplafonds radilux

Spanplafond in de Keuken

De keuken is een van de plekken in huis waar u veel tijd doorbrengt. De “finishing touch” van uw keuken is toch wel het plafond en het is belangrijk dat deze past bij de rest van de ruimte. Wanneer u uw huidige plafond wilt vervangen of uw keuken een nieuw plafond nodig heeft, is een spanplafond een goede optie.  Met Radilux spanplafonds heeft u namelijk een ruime keus in kleuren en dessins, zodat deze naadloos kunnen aansluiten op het design van de totale keuken.  

Spanplafond in de keuken

Keuken met spanplafond

Barrisol spanplafond in keuken

Akoestisch spanplafond keuken

 

kenmerken van een spanplafond

Een spanplafond is een kunstdoek dat precies op maat wordt gemaakt.  Door het gebruik van warmte wordt het doek strak en netjes opgespannen tegen onzichtbare profielen aan de muur. Voor het mooiste resultaat worden lelijke afvoerbuizen en verlichtingsleidingen esthetisch fraai weggewerkt, terwijl de techniek bereikbaar blijft. Bovendien heeft u de mogelijkheid tot het integreren van inbouwspots. Ook lichtplafonds zorgen hier voor een verbluffend eindresultaat. Met een spanplafond in de keuken geeft u, uw ruimte net even dat extra's. Verder is het lichte gewicht kenmerkend voor spanplafond, dit maakt de plafonds geschikt voor een beperkte of onstabiele draagconstructie.  

 

Een vochtbestendig keuken plafond 

Het spanplafond in de keuken moet natuurlijk wel tegen een stootje kunnen. De spanplafonds van Radilux zijn bestendig tegen vocht, hitte, kou en droogte. Onze spanplafonds zijn bovendien voorzien van een brandwerende coating en zijn volledig geschikt voor toepassing in de keuken. Zo kunt u het optimaal en duurzaam genieten van een prachtige afwerking.   

 

EEN SPANPLAFOND IN UW KEUKEN 

Wilt u uw keuken extra sfeer geven en ook nog eens de akoestiek van uw keuken verbeteren? Dan kunt u terecht voor een spanplafond bij Radilux in Drachten. Onze specialisten kunnen een prachtig plafond maken dat voldoet aan uw eisen. Benieuwd naar de mogelijkheden en opties van onze spanplafonds? Neem dan contact op met Radilux en laat u adviseren door een échte akoestisch specialist. Wij zijn actief in de regio: Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. U kunt bellen of even langs komen in onze winkel om de mogelijkheden te bespreken. 

 

Contact opnemen