0512-725910

 

SpanplafondsBarrisol® spanplafonds

ONTDEK DE KRACHT VAN BARRISOL® SPANPLAFONDS

Snaarstrak, uiterst geraffineerd en bovengemiddeld duurzaam. Dat zijn de unieke eigenschappen van een Barrisol® spanplafond. De ultieme finishing touch van een onder architectuur ontworpen ruimte. De duurzame oplossing voor het plafond dat gevoelig is voor scheuren. Of de strakke sfeermaker die akoestische eigenschappen naar het hoogste niveau brengt.

Radilux is erkend dealer van Barrisol®, dé kwaliteitsstandaard in spanplafonds. Het gepatenteerde klemsysteem zorgt ervoor dat Barrisol® spanplafonds onbeperkt uitneembaar en herplaatsbaar zijn. Ook lichtplafonds zijn met Barrisol® uitstekend te realiseren. Met Barrisol® kent creativiteit geen eind. Kom in onze showroom en laat u adviseren over de onbeperkte mogelijkheden.

Bekijk onze voorbeelden van spanplafonds

 

uw spanplafond laten plaatsen door Radilux

Laat ons de akoestiek in uw ruimte verbeteren door een spanplafond aan te brengen. De plafond en akoestiekspecialisten van Radilux in Drachten staan voor u klaar om u van advies te voorzien en een fantastisch spanplafond te realiseren. Wij zijn actief in de regio: Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Wacht niet langer en neem contact met ons op!

 

Contact met de specialisten van Radilux

Telefoonnummer Radilux


orange

Contact


orange

 

Adres RadiluxTelefoonnummer RadiluxE-mail Radilux

De Boeg 9
9206 BB Drachten

0512-725910info@radilux.nl

Sitemap

Radilux Design & Solutions
Showroom radilux