panelen radilux

Luxalon Plafonds

Plafond wordt blikvanger

Met een Luxalon® aluminium plafond geeft u de badkamer, keuken en andere woonruimtes in huis een sfeervolle uitstraling. Met meer dan 44 plafond kleuren en finishes vindt u altijd een geschikt plafond. Luxalon® plafonds zijn vochtbestendig en onderhoudsvrij en daarmee dé praktische oplossing voor badkamer en keuken. Daarnaast kunt u leidingen en beschadigen eenvoudig wegwerken onder het Luxalon® plafond. Met een Luxalon plafond krijgt uw ruimte een hoogwaardige uitstraling. Kom langs in de showroom! De adviseurs van Radilux kunnen u in de showroom adviseren over uitvoering, kleur en prijs.

 

Onderhoudsvrij Luxalon Plafond
 

Luxalon plafond laten monteren

Voor een optimaal resultaat raden wij aan het Luxalon® plafond te laten monteren door de ervaren plafondspecialisten van Radilux. Onze zeer ervaren monteurs zorgen ervoor dat het plafond naadloos gemonteerd wordt en u een strak eindresultaat krijgt. Zo hoeft u zich niet druk te maken over de installatie van het luxalon plafond. Onze specialisten doen het werk voor u.

Luxalon Dealer in Noord-Nederland | Radilux

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze Luxalon plafondpanelen? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij informeren u graag over de verschillende designs die passen bij uw wensen. Wij zijn actief in de regio: Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Wacht niet langer en neem contact met ons op!

 

Contact Opnemen