industriele binnendeuren radilux

Neem contact op       Plan showroombezoek

Industriële deuren voor in huis 

Bent u op zoek naar een stijlvolle en trendy deur met de uitstraling van staal, maar met de voordelen van aluminium? Dan is een industriële deur precies wat voor u. Industriële deuren zijn dé trend van dit moment. Met dit type deur haalt u een stoere, industriële uitstraling in huis. Bij Radilux koopt u kwalitatieve industriële deuren op maat. Neem gauw contact met ons op of kom langs in onze showroom! 

Plan showroombezoek

Ons assortiment industriële binnendeuren 

Wilt u uw industriële binnendeur zelf samenstellen? Bij Radilux heeft u veel verschillende opties om uit te kiezen, of het nu gaat om het type deur, de kleur, de glassoort, de vlakverdeling of de handgreep. Zo past uw nieuwe deur precies bij de rest van uw interieur. 

1. Kies uw type deur

In ons assortiment vindt u de volgende type industriële deuren: 

Taatsdeur

Taatsdeuren zorgen voor een unieke uitstraling in huis. In tegenstelling tot een traditionele binnendeur zit bij een taatsdeur het scharnier niet aan de zijkant, maar op vaste punten in het plafond en de grond. Hierdoor kan een taatsdeur beide kanten opdraaien. Het grote voordeel is dus dat er geen kozijn omheen hoeft. 

Taatsdeur

Schuifdeur 

De schuifdeur bewijst dat een deur niet altijd voorzien hoeft te zijn van een scharnier. Zoals de naam al suggereert schuift u een dit type deur eenvoudig open en dicht. Een schuifdeur is ideaal voor de wat kleinere ruimtes, omdat u geen rekening hoeft te houden met de uitzwaai van de deur. 

Schuifdeur

Draaideur 

De draaideur werkt op de bekende manier. De deur zit door middel van scharnieren aan één zijde vast aan het kozijn. De andere zijde opent u eenvoudig met behulp van een handgreep. 

Draaideur

Scheidingswand 

Naast industriële binnendeuren leveren wij ook scheidingswanden. Met een scheidingswand maakt u van één ruimte twee aparte ruimtes, zonder dat dit zorgt voor zichtbaar ruimteverlies. Doordat een scheidingswand voorzien is van grote glazen vlakken, oogt het nog steeds als één grote, lichte ruimte.

Scheidingswand 

2. Kies uw kleur

Wilt u graag een donkere deur of juist een lichte? Bij ons heeft u de keuze uit drie verschillende kleuren:  

Bij een lichte kamer zorgt een witte industriële deur voor een nog meer zachte, frisse uitstraling. Een zwarte industriële deur creëert juist een stoere industriële look. Wij adviseren u graag welke kleur deur het best bij de rest van uw interieur past. 

zwarte industriële deur

Industriële deur stoer zwart

witte industriële deur

Industriële deur fris wit

industriële deur brons

Industriële deur warm brons

3. Kies uw glassoort

Naast de kleur van de deur, kunt u ook de kleur van het glas bepalen. Bij Radilux heeft u de keuze uit vier verschillende opties: 

Wilt u een licht en ruimtelijk gevoel in huis, dan is een deur met transparante glazen het advies. Wilt u twee ruimtes van elkaar scheiden, dan is melkglas een goede keuze. Wilt u een wat opvallendere uitstraling, dan is rookglas een optie. 

industriële deur met transparant glas

Taatsdeur met transparant glas

industriële deur met rookglas

Taatsdeur met rookglas

industriële deur met melkglas

Industriële deur met melkglas

4. Kies de vlakverdeling

Bij onze industriële binnendeuren kunt u zelf de vlakverdeling kiezen. Het aantal raamvlakken en de compositie hiervan kan echt het verschil maken.

Industriële deur 3 vlakken

Industriële deur met 3 vlakken

industriële deur 4 vlakken

Industriële deur met 4 vlakken

5. Kies de handgreep

Tot slot zijn er verschillende handgrepen mogelijk. De handgreep is een belangrijke factor voor de uitstraling van een binnendeur. U kunt kiezen uit de volgende grepen: 

industriële deur met beugelgreep

Industriële deur met beugelgreep

industriële deur met bargreep

Industriële deur met bargreep

De voordelen van een industriële binnendeur

Industriële deuren zien we in steeds meer woningen terug. Dat is niet zo gek, want dit type binnendeur heeft veel voordelen: 

Kom langs in onze showroom

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een industriële binnendeur in uw huis? Kom dan eens langs in onze showroom in Drachten. Wij denken graag met uw mee welke deur het beste bij uw interieur past. 

Plan showroombezoek

Beoordeling door klanten: 4 / 5 - 1 beoordelingen