0512-725910

 

Draaideurkasten op maat | Vivaldo

Uw interieur overzichtelijk in een handomdraai? Dat kan met een draaideurkast op maat van Radilux. Onze op maat gemaakte draaideurkasten zijn afkomstig van het merk STIJL. De kasten worden tot op de millimeter nauwkeurig op de beschikbare ruimte afgestemd, waarbij uw wensen leidend zijn!

Design

De op maat gemaakte draaideurkasten van STIJL zijn uniek in haar soort.  U heeft de keuze uit diverse decors, maar ook een spiegeldeur of een deur in colorglas behoort tot de mogelijkheden. En wat dacht u van een draaideurkast met prachtige klassieke deuren, die in diverse foliekleuren leverbaar zijn? Daarnaast heeft u de optie om de deuren in hoogglans of in zijdeglans te laten spuiten. Ook zijn alle draaideurvarianten onder een schuinte leverbaar.

Kortom, ook wat betreft draaideurkasten op maat zijn de mogelijkheden van STIJL eindeloos!

Vivaldo kasten

 

 

Accessoires

Naast de design keuzes die u heeft bij het ontwerpen van uw op draaideurkast op maat, is er ook een zeer ruimte keuze op het gebied van accessoires. Zo kunt u kiezen uit accessoires zoals grepen of de strakke greeploze ‘push-to-open’ deuren. Ook de indeling van de laden, legplanken en hanggedeeltes kunt u zelf bepalen. Daarnaast zijn er stijlvolle accessoires mogelijk zoals overhemdvakken of een schoen-apothekerskast. Zo is elke kast weer anders en heeft u altijd een unieke draaideurkast!

uw Draaideurkast laten ontwerpen en plaatsen door Radilux

Creeër samen met ons uw ideale draaideurkast op maat. De specialisten van Radilux in Drachten staan voor u klaar om een prachtig ontwerp te maken en u van advies te voorzien. Als u nog niet precies weet hoe uw ideale draaideurkast eruit ziet en hoe deze moet worden gerealiseerd, komt Radilux bij u langs om te adviseren en in te meten. Wij zijn actief in de regio: Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Wacht niet langer en neem contact met ons op zodat wij uw droomkast kunnen realiseren!

 

Contact opnemen

Telefoonnummer Radilux


orange

Contact


orange

 

Adres RadiluxTelefoonnummer RadiluxE-mail Radilux

De Boeg 9
9206 BB Drachten

0512-725910info@radilux.nl

Sitemap

Radilux Design & Solutions
Vivaldo kasten