0512-725910

 

Bekijk hier de projecten van Radilux

 

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Familie Jansen Hoogeveen
Familie Jansen Hoogeveen

Project Familie Jansen Hoogeveen

In opdracht van de familie Jansen uit Hoogeveen heeft Radilux het complete binneninterieur verzorgd. Alle facetten en diensten zijn in dit project samengekomen. Zo heeft Radilux in de woonkamer een Barrisol Spanplafond geplaatst, in de gang de gipswanden en gipsplafonds verzorgd en is er een inloopkast gerealiseerd. Daarnaast heeft de carport die voorheen een kantelende garagedeur had, een complete remake gehad.

Akoestisch spanplafond barrisol in de woonkamer

De foto's doen vermoeden dat de woonkamer een zeer gehorige ruimte is door het geringe gebruik van akoestische elementen. Het tegendeel is echter waar. Door de toepassing van een akoestisch spanplafond van Barrisol is de akoestiek in de ruimte zeer goed. Het spanplafond is met exacte vaste hoeken en op de millimeter nauwkeurig ingemeten door onze specialisten.

Het bijzondere aan dit spanplafond is dat het een plafond is uit een stuk van 65m2. Het Spanplafond is op maat gemaakt voor dit specifieke project.

Barrisol Spanplafond op maat gemaakt | Hoogeveen

Barrisol Spanplafond in keuken

Akoestisch spanplafond woonkamer | Drenthe

 

Gipswanden en Gipsplafond

In de hal is er gekozen voor strakke gipswanden en een gipsplafond. Daarnaast zijn er door radilux verdiepingshoge en ruimtelijk ogende deuren geplaatst in de reeds bestaande bouwkundige wanden. 

De toegangsdeuren naar de eet- en woonkamer zijn staal ogende deuren die in realiteit uitgevoerd zijn in hout. De schitterende dubbele deuren passen perfect in zowel het design van de eet- en woonkamer als het design van de hal.

 

Gipswanden en Gipsplafond in Hal

Strakke Gipswanden met verdiepingshoge deuren

Staalogende deuren uit hout | Dubbele deuren

 

Inloopkast op maat gemaakt

De op maat gemaakte inloopkast past perfect bij de andere elementen binnen de woning. In de inloopkast is er gekozen voor een spiegel aan het uiteinde, waardoor het beeld van de kast vergroot wordt. Daarnaast is er gekozen voor gelijke elementen. Deze elementen creëren rust in het beeld. De op maat gemaakte laden voor bijvoorbeeld ondergoed of sokken zijn voorzien van soft closing. De inloopkast is van het merk STIJL en volledig op maat gemaakt voor de Familie Jansen.

Inloopkast op maat gemaakt | Stijl kasten

Inloopkast STIJL | Radilux | Hoogeveen

Inloopkast met gelijke elementen

 

Carport remake

De bestaande carport die voorheen uitgerust was met een kantelende garagedeur, heeft een complete remake gehad door de specialisten van Radilux. De buitenwanden zijn compleet vernieuwd en de deuren zijn vervangen. De buitenwanden zijn afgewerkt met Red Cedar Channel Siding. Het bijzondere aan deze remake is de op de wanden, naadloos aansluitende deuren. Een strak design. De linkerdeur op de foto geeft toegang tot de woning en de rechterdeur gaat naar de achtertuin.

Carport met Buitenwanden van Red Cedar Channel Siding

Telefoonnummer Radilux


orange

Contact


orange

 

Adres RadiluxTelefoonnummer RadiluxE-mail Radilux

De Boeg 9
9206 BB Drachten

0512-725910info@radilux.nl

Sitemap 

Radilux

Beoordeling door klanten: 4 / 5 - 1 beoordelingen
Radilux Design & Solutions
Projecten van Radilux